Kurs

Her ser du oversikt over TEFT kursene vi tilbyr. Ta gjerne kontakt for eget opplegg. Vi skreddersyr kurs og reiser over hele landet. Se gjerne hvor vi har vært her.

28.09.2021: Sikkerhetsregel nr. 1: Ta først på egen maske før du hjelper andre! – Digitalt kurs

Jobber du med mennesker er du selv et vesentlig verktøy i møte med andre. I en travel og hektisk hverdag kan du lett miste fokus og tilstedeværelse i øyeblikket. En elektrisk drill uten strøm eller en bil uten drivstoff vil ikke fungere. Uten fokus og tilstedeværelse vil heller ikke du fungere optimalt. TEFT-metoden hjelper deg til å være et best mulig verktøy og skape rom for et trygt og tillitsfullt møte med den andre.

På kurset lærer du en enkel modell og metode for indre kommunikasjon som kan hjelpe deg, uavhengig av profesjon. Innholdet er basert på forskning relatert til kommunikasjon og relasjonsledelse.

TEFT kurs til ledere og hjelpere

Å være hjelper for andre handler om å møte den andre der den er. Dette vil naturlig gjøre deg med tilstede der den andre har behov for å bli møtt. Å være hjelper for andre handler om å møte den andre der den er. TEFT ivaretar og videreutvikler systemer, mennesker og bedriftskulturen og integrerer det beste fra to tradisjonelle ledelsesteorier: Tradisjonelt- og Transformerende lederskap.


TEFT kurs til ungdom

TEFT handler om å utvikle evne til instinktivt og raskt å skjønne en sammenheng eller situasjon, og til å gjøre det riktige og mest fordelaktige akkurat her og nå! Ungdom trenger også verktøy i stormene som følger denne perioden. Vi skreddersyr kurs tilpasset denne gruppen.


TEFT kurs i hjemmet

TEFT hjelper deg å skape pusterom i en krevende og hektisk hverdag. Dette vil igjen gjøre deg mer tilstedeværende i både jobb og privatliv. I en krevende og hektisk hverdag er det lett å glemme seg selv. I stedet er vi mer fokusert på å ta vare på og være noe for andre, og vi forventer å innfri krav og nå nye mål både i jobbe, skole og privatliv.

%d bloggere liker dette: