Kurs

Her ser du oversikt over TEFT kursene vi tilbyr. Ta gjerne kontakt for eget opplegg. Vi skreddersyr kurs og reiser over hele landet. Se gjerne hvor vi har vært her.

Kommende kurs i TEFT-metoden

Vil du ha et nytt år med mindre stress og press, og mer overskudd, energi og glede?

– 1. februar 2023 kl. 10.00–15.00
– 14. februar 2023 kl. 10.00-15.00

Sted: Laksevågneset, Næringspark nr. 12


TEFT kurs til ledere og hjelpere

Å være hjelper for andre handler om å møte den andre der den er. Dette vil naturlig gjøre deg med tilstede der den andre har behov for å bli møtt. Å være hjelper for andre handler om å møte den andre der den er. TEFT ivaretar og videreutvikler systemer, mennesker og bedriftskulturen og integrerer det beste fra to tradisjonelle ledelsesteorier: Tradisjonelt- og Transformerende lederskap.


TEFT kurs til ungdom

TEFT handler om å utvikle evne til instinktivt og raskt å skjønne en sammenheng eller situasjon, og til å gjøre det riktige og mest fordelaktige akkurat her og nå! Ungdom trenger også verktøy i stormene som følger denne perioden. Vi skreddersyr kurs tilpasset denne gruppen.


TEFT kurs i hjemmet

TEFT hjelper deg å skape pusterom i en krevende og hektisk hverdag. Dette vil igjen gjøre deg mer tilstedeværende i både jobb og privatliv. I en krevende og hektisk hverdag er det lett å glemme seg selv. I stedet er vi mer fokusert på å ta vare på og være noe for andre, og vi forventer å innfri krav og nå nye mål både i jobbe, skole og privatliv.

%d bloggere liker dette: